Del din prompt

Bemærkning

Denne artikel beskriver funktioner, der anvendes i agenter eller agentstrømme, drevet af standardledningsnettet.

Nyoprettede prompter er private som standard. Denne standardindstilling betyder, at kun den person, der har oprettet prompten, kan se og bruge den i Copilot Studio, Power Automate, Power Apps og Microsoft. Denne standardindstilling giver makeren tid til at teste og evaluere prompten i apps eller workflows og sikre dens nøjagtighed, før den deles.

Hvis andre brugere af miljøet eller grupperne skal bruge din prompt i Power Apps eller Power Automate, skal du dele den.

Brug handlingen Del

Hver prompt-ejer kan få adgang til Del-handlingen på siden Mine prompts i Power Automate, Power Apps og Microsoft Copilot Studio. Systemadministratoren for miljøet eller enhver sikkerhedsrolle, der har share-tilladelser, kan også få adgang til det. Vælg Del for den respektive prompt for at dele en prompt.

Når du deler en prompt, vælg en af disse tilladelser:

  • Bruger: Modtagere kan køre og bruge prompten i Power Platform-oplevelser, der bruger Dataverse, såsom apps, flows og agenter.
  • Medejer: Modtagere kan køre og bruge prompten, og kan også redigere, dele og slette prompten.

Forstå panelet Del

Når du vælger handlingen Del , vises panelet Del . Det er her, du vælger brugere eller teams i din organisation, som du vil dele din prompt med.

Del-tilladelser

Brug denne tabel til at vælge det rigtige tilladelsesniveau for hver modtager.

Tilladelse Hvad modtagere kan gøre i Dataverse og Power Platform
Bruger Kør og brug prompten i apps, flows og agents. De kan ikke redigere, dele, slette eller ændre prompt-ejeren.
Medejer Kør og brug prompten, og rediger, del og slet den.

Visninger af promptlister

De prompts, du kan se, vises i tre forskellige visninger på prompts-siden .

  • Mine prompter: De prompter, du har oprettet.
  • Delt med mig: De prompts, som andre delte med dig.
  • Alle prompter: Alle de prompter, du har oprettet eller er delt med dig.

ofte stillede spørgsmål

Denne sektion indeholder svar på ofte stillede spørgsmål.

Kan jeg give andre brugere tilladelse til at redigere mine prompter?

Ja. Del prompten som medejer for at give modtagerne tilladelse til at redigere den. Hvis du deler det som bruger, kan modtagerne kun køre og bruge prompten.

Kan jeg stoppe med at dele en prompt?

Ja. Hvis du vil stoppe med at dele en prompt, skal du vælge Del><bruger- eller teamnavn>. Vælg derefter X for at stoppe med at dele prompten med bruger eller team.