Bemærk
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at logge på eller ændre mapper.
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at ændre mapper.
Du kan have flere faner i planlægningsområdet, der er konfigureret til dine forretningsbehov. Som ejer af en fane på en planlægningstavle kan du dele fanen.
Del en fane i tavlen til tidsplanen
Som standard er en ny fane i planlægningsområdet kun synlig for den bruger, der opretter den, og brugere med højere adgangsniveauer, f.eks. organisationsadministratorer. Brug faneindstillingerne for tavlen Tidsplan til at dele en fane.
I planlægningsområdet skal du vælge den lodrette ellipse ⋮ ud for en fane i planlægningsområdet og vælge Områdeindstillinger.
Vælg en af delingsindstillingerne under Delt med.
- Alle viser fanen for alle brugere, der har adgang til planlægningsområdet.
- Kun mig begrænser fanen til dig.
- Specifikke personer deler fanen med andre brugere, du vælger. Når denne indstilling er valgt, vises en rullemenu til deling med nem adgang til mail og/eller kopiér et link til fanen. Vælg Administrer adgang i denne menu for at åbne et panel, hvor du kan administrere fanens tilladelser direkte for hver af de ønskede brugere.
Bemærk
Administration af adgang til planlægningsområdet for teams ved at oprette brugerdefinerede sikkerhedsroller og redigeringstilladelser understøttes ikke. Del i stedet med individuelle brugere.
Forstå adgangskontrol til planlægningstavlen
Synlighed af tidsplanområde afhænger af en kombination af sikkerhedsrollerettigheder og indstillinger for deling pr. fane:
| Adgangsniveau | Sådan konfigureres den | Hvem kan se fanen |
|---|---|---|
| Adgang til hele organisationen | Brugerens sikkerhedsrolle omfatter rettigheden Planområdeindstilling med mindst læseadgang på brugerniveau. De standardmæssige planlægningsroller indeholder denne rettighed. | Alle brugere med rettigheden kan se faner, der er angivet til Alle. |
| Deling på faneniveau | Fanens indstilling Delt med er Specifikke personer, og brugeren tilføjes via Administrer adgang. | Kun de brugere, du eksplicit deler med. |
| Personlige faner | Indstillingen Delt med under fanen er Kun mig. | Kun den bruger, der oprettede fanen. |
Brugere med højere rettigheder til poster til planlægning af tavleindstilling (f.eks. læseadgang på organisationsniveau) kan se alle faner, også selvom fanen ikke deles direkte med dem.
Bekræft en brugers adgang
Hvis en bruger kan se en fane med en plantavle, som vedkommende ikke skal have adgang til, eller ikke kan se en fane, vedkommende skal bruge, skal du kontrollere:
- Deres sikkerhedsrolle – I Power Platform Administration skal du gå til Miljøer> vælge dine >>Brugere + tilladelser>. Åbn brugerens rolle, og bekræft rettighedsniveauet Indstilling af planområde under fanen Brugerdefinerede objekter .
- Fanens delingsindstilling – Åbn plantavlen, vælg den lodrette ellipse ⋮ ud for fanens navn, og vælg Indstillingerne for tavle. Under Delt med skal du bekræfte, om den er angivet til Alle, Bestemte personer eller Bare mig.
- Teammedlemskaber – hvis fanen deles med et team, har alle medlemmer af det pågældende team adgang. Gennemse teammedlemskab i Power Platform Administration under Brugere + tilladelser>Teams.