Bemærk
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at logge på eller ændre mapper.
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at ændre mapper.
Når du aktiverer den fokuserede visning for alle poster i din organisation, kan sælgere nemt administrere poster og tilknyttede aktiviteter på én side. Indstillingen er som standard aktiveret og vist for alle objekter. Brugere kan skifte til den koncentrerede visning ved at vælge indstillingen Fokuseret visning på kommandolinjen i objektgitteret.
Når du deaktiverer denne indstilling, er den fokuserede visning ikke tilgængelig for nogen enheder i organisationen, og konfigurerede objekter viser ikke den fokuserede visning.
Du skal have Systemadministration eller lignende sikkerhedsrolle til at udføre disse konfigurationer.
Aktivér fokuseret visning
Vælg dit miljø.
Vælg Indstillinger>Produkt>Funktioner.
Under afsnittet Gitre og visninger skal du slå til/fra-knappen Aktivér fokuseret visning for alle poster til.
Bemærk
Hvis du vil deaktivere fokuseret visning, skal du slå indstillingen Aktivér fokuseret visning for alle poster fra.
Gem og udgiv ændringerne.
Fokuseret visning er nu aktiveret for din organisation.
Relaterede oplysninger
Konfiguration af en fokuseret visning som standard
Se og administrere poster i en fokuseret visning