Slette eller deaktivere segmenter

Nogle gange kan det være en god idé at fjerne segmenter, der ikke længere er relevante eller nyttige for salgsteamets aktiviteter. I Dynamics 365 Sales Hub har du to muligheder for at administrere disse segmenter:

  • Deaktiver et segment for at beholde den i appen, men forhindrer den i at oprette forbindelse til nye poster. De poster, der allerede er forbundet til segmentet, forbliver forbundet. Du kan genaktivere segmentet senere, hvis du har brug for det igen.
  • Slet et segment for helt at fjerne den fra appen. De poster, der allerede er forbundet til segmentet i en sekvens, påvirkes ikke. Denne handling kan ikke fortrydes.

Note

Du kan ikke slette eller deaktiverestandardsegmentet.

Slette eller deaktivere et segment

  1. Log på din Dynamics 365 Salgshub-app.

  2. Vælg Skift område>Indstillinger for Sales Insights i nederste venstre hjørne på siden.

  3. Vælg Arbejdstildeling under Salgsaccelerator.

  4. Vælg Posttype for at se segmenter af den givne type.

  5. Hold musen over segmentet, og vælg Flere indstillinger (⋮).

    • Hvis du vil beholde segmentet, men gøre det inaktivt, skal du vælge Deaktiver segment.

    • Hvis du vil fjerne segmentet fuldstændigt, skal du vælge Slet.

  6. Bekræft handlingen, når du bliver bedt om det.

Kan du ikke finde funktionen i din app?

Der er et par muligheder:

  • Du har ikke den nødvendige licens til at bruge denne funktion. I sammenligningstabellen og licensvejledningen kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige med din licens.
  • Du har ikke den nødvendige sikkerhedsrolle til at bruge denne funktion.
  • Din administrator har ikke slået funktionen til.
  • Din organisation bruger en brugerdefineret app. Kontakt din administrator for at få de nøjagtige trin. De trin, der beskrives i denne artikel, er specifikke for den indbyggede Salgshub og Sales Professional-apps.