Bemærk
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at logge på eller ændre mapper.
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at ændre mapper.
Hvis du ikke længere vil bruge værktøjet Microsoft 365-sikkerhedskopi, skal du bruge offboard. Denne handling omfatter afbrydelse og sletning af alle aktive politikker og sletning af alle sikkerhedskopierede data. Offboarding startes på to måder:
Deaktiver værktøjet i faktureringsopsætningspanelet betalt efter forbrug, hvor du først aktiverede værktøjet.
Hvis din faktureringskonto går i en usund tilstand.
Offboarding af bestemte websteder, postkasser eller brugere
Hvis du vil slette sikkerhedskopier af bestemte websteder, postkasser eller brugere for at overholde GDPR-reglerne, kan du gøre det ved hjælp af offboarding-funktionen.
Bemærk!
Hvis du vil have adgang til et websted, en postkasse eller en bruger, skal den først fjernes fra politikken. Du skal fjerne den fra en politik, før du fortsætter med offboarding.
Her er de trin, du kan følge for at komme væk fra et websted/en postkasse/en bruger:
- Gå til fanen Fjernede elementer, og find det websted, den postkasse eller den bruger, du vil fjerne.
- Vælg elementet, og vælg derefter Slet sikkerhedskopiering af websteder (eller den tilsvarende indstilling Slet sikkerhedskopiering, afhængigt af elementtypen).
- Der vises en bekræftelsesdialogboks. Læs omhyggeligt de viste oplysninger og advarsler. Angiv din mailadresse i bekræftelsesfeltet for at bekræfte anmodningen om sletning.
- Bekræft handlingen for at fortsætte.
- Når anmodningen om sletning er sendt, flyttes elementet fra fanen Fjernede elementer til fanen Elementer, der slettes permanent.
- Overvåg status for offboarding-processen under fanen Elementer, der slettes permanent. Når processen er fuldført, slettes sikkerhedskopien permanent fra Microsoft 365-sikkerhedskopi.
Sådan annullerer du offboarding inden for den udvidede periode:
Hvis du har brug for at annullere anmodningen om offboarding inden for den udvidede periode, skal du følge disse trin:
- Gå til fanen Elementer, der slettes permanent.
- Vælg det websted, den postkasse eller den bruger, du vil annullere offboarding for.
- Vælg indstillingen Fortryd Sletning.
- Bekræft handlingen, når du bliver bedt om det.
- Offboardingprocessen annulleres, og det valgte element flyttes tilbage til fanen Fjernede elementer, hvor det forbliver i den tidligere fjernede tilstand.
Fortrydelsesperiode for genoprettelse på offboarding
Hvis offboarding fra Microsoft 365-sikkerhedskopi er begyndt på grund af enten en eksplicit anmodning fra dig eller på grund af en usund faktureringstilstand, starter de udvidede perioder, der vises i følgende tabel.
Ved at bringe din fakturering tilbage til en sund tilstand eller ved at bede support om at vende offboarding, bliver værktøjet brugbart igen, og ingen sikkerhedskopier går tabt.