Eksempler på Loop-oplevelse baseret på administratorindstillinger

Denne artikel indeholder eksempelskærmbilleder og beskrivelser af de mest almindelige konfigurationer af Microsoft Loop-administratorindstillinger . Brug afsnittene nedenfor til at forstå brugeroplevelsen for hvert scenarie baseret på, hvordan du har konfigureret Loop i din organisation.

Standardkonfiguration

Skærmbillederne i dette afsnit illustrerer den typiske brugeroplevelse, når Loop-administratorindstillinger efterlades i deres standardtilstand for aktiveret. Disse eksempler hjælper it-administratorer med at forstå, hvad brugerne ser og kan gøre, når der ikke anvendes brugerdefinerede begrænsninger.

Loop-komponenter i Teams og Outlook

Brugere kan oprette og dele Loop-komponenter direkte i Teams- og Outlook-meddelelser. Når du opretter en ny Loop-komponent, eller når et Loop-komponentlink indsættes i en meddelelse, gengives det som en interaktiv komponent, der giver modtagerne mulighed for at samarbejde i realtid uden at forlade meddelelseskonteksten.

Skærmbillede, der viser en Outlook-kladdemeddelelse, der indeholder en interaktiv Loop-komponent. Outlook kladde til meddelelse med Loop-komponent

Skærmbillede, der viser en sendt meddelelse i Teams, der indeholder en interaktiv Loop-komponent. Teams sendte meddelelse med samme Loop-komponent

Loop-komponenter i Loop-programmet

Skærmbillede, der viser Loop-komponenteditoren og fremviseren for en Loop-komponent. Loop-komponenteditor/fremviser, der muliggør fuldskærmsinteraktion med den samme Loop-komponent

Skærmbillede, der viser Loop-programmets brugergrænseflade til oprettelse af nye komponenter eller arbejdsområder. Loop-programbrugeroplevelse til oprettelse af nye komponenter eller nye arbejdsområder

Forventet brugeroplevelse, når alle Loop-oprettelser er deaktiveret

Når administratorkontrolelementer er indstillet til Deaktiveret, kan brugerne ikke oprette nye Loop-filer eller nye SharePoint Embedded-beholdere. Eksisterende Loop-filer og -arbejdsområder forbliver tilgængelige. Brugerne kan stadig finde, åbne og redigere dem, hvis de har de nødvendige tilladelser. Ingen eksisterende data slettes.

Loop-indhold og -ikoner vises muligvis stadig i Microsoft 365-apps, herunder Microsoft365.com og Loop-komponentens fremviser/editor (loop.cloud.microsoft). Filer, der tidligere er oprettet, forbliver synlige og tilgængelige, og delte links fungerer fortsat, som det er tilladt ifølge filtilladelserne.

Der er ingen ekstra licenskrav til Loop-komponentens fremviser/editor ud over OneDrive-adgang. Brugere kan få adgang til Loop-indhold via loop.cloud.microsoft eller visningen Alle apps i Microsoft365.com. Hvis du vil skjule Loop-ikonet i visningen Alle apps, skal du deaktivere OneDrive-adgang for disse brugere eller bruge en betinget adgangspolitik til at blokere adgangen til loop.cloud.microsoft.

Oprettelse af Loop-arbejdsområde Deaktiveret, oprettelse af Loop-komponent aktiveret

Når Loop-administratorindstillinger tillader brugere at oprette Loop-komponenter, men blokerer oprettelsen af Loop-arbejdsområder, har brugerne adgang til et fokuseret sæt funktioner. Brugere kan fortsætte med at oprette og samarbejde om Loop-komponenter i Teams og Outlook og opretholde samarbejde og produktivitet i realtid. Muligheden for at oprette nye arbejdsområder i Loop-programmet er dog deaktiveret. Denne konfiguration gør det muligt for it-administratorer at begrænse oprettelse af arbejdsområder, mens de stadig understøtter brug af samarbejdskomponenter på tværs af Microsoft 365-apps. Brugere kan også åbne og redigere Loop-komponenter i fuld skærm ved hjælp af Loop-komponentens fremviser/editor.

Loop-komponenter i Teams og Outlook, uændret

Henvis til Loop-komponenter i Teams og Outlook, da konfigurationen og oplevelsen er den samme i dette scenarie.

Loop-komponenter i Loop-programmet, oprettelse af Loop-arbejdsområde deaktiveret

I dette scenarie er oprettelse af arbejdsområde ikke aktiveret for brugeren på noget tidspunkt. Derfor vises der ingen arbejdsområder, herunder det personlige arbejdsområde "Mit arbejdsområde", og brugerne kan ikke oprette nye arbejdsområder. Loop-komponentens fremviser/editor forbliver tilgængelig, så brugerne kan åbne og interagere med Loop-komponenter, der er oprettet i andre Microsoft 365-apps, f.eks. Teams eller Outlook.

Skærmbillede, der viser Loop-komponenteditoren og fremviseren for en Loop-komponent, hvor oprettelse af arbejdsområde er deaktiveret af administratoren. Loop-komponentens fremviser/editor, der muliggør fuldskærmsinteraktion med en Loop-komponent

Når brugere får adgang til Loop-programmet i denne konfiguration og vælger knappen Opret , vises der ingen indstillinger for oprettelse. Dette skyldes, at administratorindstillingen for oprettelse af arbejdsområde er deaktiveret. Brugere kan ikke oprette nye arbejdsområder fra Loop-programmet under denne politikkonfiguration.

Skærmbillede, der viser Loop-programmet Loop-menuen Opret klikket på, hvor oprettelse af arbejdsområde er slået fra af administratoren. Menuen Opret i Loop-program åbnet og viser ingen indstillinger for oprettelse af arbejdsområde, fordi oprettelse af arbejdsområde er deaktiveret af administratoren

Oplevelse af Loop-arbejdsområde, når oprettelse af arbejdsområde er deaktiveret efter den første aktivering

I dette scenarie blev oprettelse af arbejdsområde oprindeligt aktiveret for brugerne, så de kunne oprette arbejdsområder og indhold. Efter administratoren deaktiverede oprettelsen af arbejdsområdet, mistede brugeren muligheden for at oprette nye arbejdsområder eller nyt indhold. Alle tidligere oprettede arbejdsområder og filer forbliver dog synlige og tilgængelige i henhold til eksisterende tilladelser. It-administratorer skal være opmærksomme på, at deaktivering af oprettelse af arbejdsområder ikke fjerner eller begrænser adgangen til eksisterende indhold. Brugerne bevarer adgangen baseret på deres aktuelle tilladelser for hvert enkelt arbejdsområde og fil.

Skærmbillede, der viser Loop-programmet Loop-menuen Opret klikket på, hvor oprettelse af arbejdsområde er slået fra af administratoren, og tidligere oprettet indhold er synligt. Loop-programmets oprettelsesmenu åbnes, hvor eksisterende indhold vises, mens oprettelse af arbejdsområde er deaktiveret af administratoren

Administrator

End-User oplevelse