Muistiinpano
Tämän sivun käyttö edellyttää valtuutusta. Voit yrittää kirjautua sisään tai vaihtaa hakemistoa.
Tämän sivun käyttö edellyttää valtuutusta. Voit yrittää vaihtaa hakemistoa.
Kun palautat käyttäjätilin 30 päivän kuluessa sen poistamisesta, tili ja kaikki siihen liittyvät tiedot palautetaan. Käyttäjä voi kirjautua sisään käyttämällä samaa työpaikan tai oppilaitoksen tiliä. Heidän postilaatikkonsa on täysin palautettu.
Jos haluat tietää, kuinka kauan tietyn käyttäjätilin palauttamiseen jää aikaa, ota yhteyttä tukeen.
Vihje
- Varmista, että tilillä voi määrittää riittävästi Microsoft 365 -käyttöoikeuksia.
- Jos yrityksesi käyttää Active Directorya paikallisesti, katso poistettujen käyttäjätilien palauttaminen Microsoft 365:ssä, Azure ja Intune.
Yhden tai useamman käyttäjätilin palauttaminen
Näiden vaiheiden suorittaminen edellyttää , että olet käyttäjän järjestelmänvalvoja .
Valitse Microsoft 365 -hallintakeskusKäyttäjät Poistetut>käyttäjät. (Tai siirry suoraan Poistettujen käyttäjien sivulle.)
Valitse Poistetut käyttäjät -sivulla palautettavan käyttäjän nimi ja valitse sitten Palauta käyttäjä. Jos haluat palauttaa useita poistettuja tilejä, valitse useita käyttäjiä.
Jos et näe etsimääsi käyttäjätiliä Poistetut käyttäjät -sivulla, käyttäjätilin poistamisesta on ehkä kulunut liian paljon aikaa. Tässä tapauksessa saat tukea Microsoft 365 for Businessille.
Määritä salasana noudattamalla kehotteita ja valitse sitten Palauta.
Jos käyttäjä palautetaan, tulosta käyttäjänimi ja salasanatiedot valitsemalla Tulosta ja lähetä ne sitten turvallisesti käyttäjälle.
Jos kohtaat käyttäjänimiristiriidan tai välityspalvelimen osoiteristiriidan, katso Käyttäjän palauttaminen, jolla on käyttäjänimiristiriita , tai Palauta käyttäjä, jolla on välityspalvelimen osoiteristiriita tässä artikkelissa.
Kun olet palauttanut käyttäjän, lisää käyttöoikeus, jos haluat hänen käyttävän Microsoft 365:tä.
Varmista, että ilmoitat käyttäjälle salasanan muuttumisesta, ja seuraa häntä.
Sellaisen käyttäjän palauttaminen, jolla on käyttäjänimiristiriita
Käyttäjänimiristiriita ilmenee, kun poistat käyttäjätilin, luot uuden tilin samalla käyttäjänimellä (samalle tai toiselle käyttäjälle) ja yrität sitten palauttaa poistetun tilin.
Voit ratkaista ristiriidan korvaamalla aktiivisen käyttäjätilin palauttamalla sen tai määrittämällä eri käyttäjänimen tilille, jota olet palauttamassa. Toimi seuraavasti:
Valitse Microsoft 365 -hallintakeskusKäyttäjät Poistetut>käyttäjät. (Tai siirry suoraan Poistettujen käyttäjien sivulle.)
Valitse Poistetut käyttäjät -sivulla palautettavien käyttäjien nimet ja valitse sitten Palauta käyttäjä.
Huomautus
Jos kahden tai useamman käyttäjätilin palauttaminen epäonnistuu, saat virheilmoituksen, jonka mukaan palautustoiminto epäonnistui joillekin käyttäjille. Tarkastele lokia, josta näet, ketkä käyttäjät eivät ole saaneet palautusta, ja palauta sitten epäonnistuneet tilit yksi kerrallaan.
Määritä salasana noudattamalla kehotteita ja valitse Palauta.
Jos näyttöön tulee sanoma, jonka mukaan tilin palautuksessa on ongelma, toimi seuraavasti:
- Peruuta palauttaminen ja uudelleennimeä nykyinen aktiivinen käyttäjä. Yritä sitten palauttamista uudelleen.
- Kirjoita käyttäjälle uusi ensisijainen sähköpostiosoite ja valitse Palauta.
Tarkista tulokset ja valitse sitten Sulje.
Sellaisen käyttäjätilin palauttaminen, jolla on välityspalvelimen osoiteristiriita
Kun poistat välityspalvelimen osoitteen sisältävän käyttäjätilin, määrität saman välityspalvelimen osoitteen toiselle tilille ja yrität sitten palauttaa poistetun tilin, tapahtuu välityspalvelimen osoiteristiriita. Voit korjata tämän ongelman seuraavasti.
Sinulla on oltava käyttäjän järjestelmänvalvojan rooli määritettynä, jotta voit suorittaa nämä toimet.
Valitse Microsoft 365 -hallintakeskusKäyttäjät Poistetut>käyttäjät. (Tai siirry suoraan Poistettujen käyttäjien sivulle.)
Valitse Poistetut käyttäjät -sivulla käyttäjä, jonka haluat palauttaa, ja valitse sitten Palauta käyttäjä.
Määritä salasana Palauta-sivulla noudattamalla kehotteita ja valitse Palauta. Ristiriitaiset välityspalvelinosoitteet poistetaan automaattisesti käyttäjästä, jota olet palauttamassa.
Tarkista tulokset ja valitse sitten Sulje.