Memory (GitHub Copilot) (esikatselu)

[Tämä artikkeli sisältää julkaisua edeltävää materiaalia ja voi muuttua.]

Tärkeää

Note

Tässä artikkelissa käsitellään GitHub Copilot -ympäristön agenttien muistia. Customer Conversation -kehykseen perustuvilla agenteilla on erillinen, jäsennelty muistiominaisuus, jolla on oma säilytysaika ja konfiguraatio. Lisätietoja on kohdassa Muisti (asiakaskeskustelu).

Muisti Copilot Studio:ssa auttaa agenttia muistamaan yksityiskohtia vuorovaikutuksistaan ja käyttämään niitä tulevissa kohtaamisissa tilanteissa. Tämä ominaisuus mahdollistaa agentin tuottaa ajan myötä merkityksellisempiä ja johdonmukaisempia tuloksia. Jokaisella agentilla on oma muistivarasto jokaiselle käyttäjälle, joten yhden henkilön kontekstia ei koskaan jaeta toisen kanssa.

Tekijänä kytket Memoryn päälle tai pois jokaiselle agentille. Kun käynnistät sen, agentti säilyttää erillisen muistin jokaiselle käyttäjävuorovaikutukselle.

Muistin toiminta

Jokaisen käyttäjän muisti sijaitsee omassa kansiossa Microsoftin hallinnoimassa tallennustilassa, josta agentti lukee ja johon kirjoittaa. Elinkaari on aina sama:

  1. Kaappaus: Agentti tallentaa signaaleja, kuten käyttäjän mieltymyksiä ja keskustelun aikana jaettua asiaankuuluvaa kontekstia.
  2. Store: Nämä signaalit tallennetaan tiedostoina kyseiseen kansioon.
  3. Käyttö: agentti käyttää tätä muistia seuraavissa vuorovaikutuksissa vastausten tai päätösten tukena.

Muistin ottaminen käyttöön ja käytöstä poistaminen

Muistin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

  1. Luo tai avaa agentti Copilot Studiossa.
  2. Valitse Koontiversio-välilehti.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä komponenttipaneelin Muisti-vaihtopainikkeella.

Tärkeää

  • Käyttäjän muistot ovat yksityisiä kyseiselle käyttäjälle. Valmistaja ja muut käyttäjät eivät näe niitä.
  • Jos käyttäjä ei ole vuorovaikutuksessa agentin kanssa 28 päivään, järjestelmä poistaa hänen muistonsa kyseisestä agentista.
  • Käyttäjämuisti on poistettu käytöstä ryhmäkeskusteluissa ja Microsoft Teams -kanavissa.
  • Muistin poiskytkeminen ei poista tallennettuja muistoja. Se vain estää agenttia käyttämästä niitä.

Muistojen hallinta

Muisti on läpinäkyvä ja käyttäjän ohjaama. Jokainen käyttäjä voi tarkistaa ja poistaa sen, mitä agentti muistaa itsestään, eikä tekijät voi nähdä loppukäyttäjien muistoja. Muistojen hallintaan on kaksi tapaa:

  • Chatissa: Keskusteleville agenteille pyydä agenttia luonnollisella kielellä kuvailemaan, mitä se muistaa, päivittää tietty muisti tai unohtaa jotain.
  • Muistiportaalissa: Portaali listaa kaiken, mitä agentti on tallentanut käyttäjälle, ja avautuu uudelle selainvälilehdelle, jossa käyttäjä voi Nähdä muistoja tai Poistaa kaikki muistot.

Kuvakaappaus tallennetuista muistoista muistiportaalissa.

Agentti näyttää linkin muistiportaaliin suoraan keskustelussa:

  • Ensimmäinen vuorovaikutus kanavassa: Ensimmäisellä kerralla, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa muistilla varustetun agentin kanssa uudessa kanavassa, agentin vastaus sisältää linkin portaaliin. Esimerkiksi heidän ensimmäinen viestinsä agentille Microsoft Teams- tai Microsoft Copilot-laitteissa.
  • Pyynnöstä chatissa: Agentti voi myös näyttää portaalilinkin dynaamisesti keskustelun aikana, jolloin hän voi avata sen milloin tahansa tarkistaa tai tyhjentää muistonsa. Esimerkiksi kun käyttäjä kysyy, mitä se muistaa itsestään.

Kuvakaappaus muistiportaalin linkistä.

Vinkki

Agenttia voidaan pyytää poistamaan tai päivittämään tietty muistia keskustelun aikana. Kaikki muistit voidaan tyhjentää kerralla portaalissa.