Aktiver fokusert visning for alle oppføringer

Når du aktiverer den fokuserte visningen for alle postene i organisasjonen, kan selgere enkelt administrere poster og tilknyttede aktiviteter på én side. Som standard er alternativet aktivert og vist for alle enheter. Brukere kan bytte til den fokuserte visningen ved å velge alternativet Fokusert visning fra kommandolinjen i enhetsrutenettet.

Når du deaktiverer dette alternativet, er ikke den fokuserte visningen tilgjengelig for noen enheter i organisasjonen, og konfigurerte enheter viser ikke den fokuserte visningen.

Du må ha Systemadministrator eller lignende sikkerhetsrolle for å utføre disse konfigurasjonene.

Aktivere fokusert visning

  1. Logg på Power Platform-administrasjonssenteret.

  2. Velg miljøet ditt.

  3. Velg Innstillinger>Produkt>Funksjoner.

  4. Under delen Rutenett og visninger aktiverer du vekslebryteren for Aktiver fokusert visning for alle oppføringer.

    Skjermbilde av å aktivere fokusert visning for organisasjonen.

    Merk

    Deaktiver bryteren Aktiver fokusert visning for alle oppføringer for å deaktivere fokusert visning.

  5. Lagre og publiser endringene.

    Fokusert visning er nå aktivert for organisasjonen.

Konfigurer fokusert visning som standard
Vis og administrer oppføringer i fokusert visning