Merk
Tilgang til denne siden krever autorisasjon. Du kan prøve å logge på eller endre kataloger.
Tilgang til denne siden krever autorisasjon. Du kan prøve å endre kataloger.
Hvis du ikke lenger vil bruke verktøyet Microsoft 365 Sikkerhetskopi, må du bruke avlasting. Denne handlingen omfatter midlertidig stansing og sletting av alle aktive policyer og sletting av alle de sikkerhetskopierte dataene. Det finnes to måter offboarding startes på:
Deaktiver verktøyet i panelet for fakturering under betaling der du først aktiverte verktøyet.
Hvis faktureringskontoen går til en usunn tilstand.
Eksterne pålastingsspesifikke områder, postbokser eller brukere
Hvis du vil slette sikkerhetskopier av bestemte nettsteder, postbokser eller brukere for å overholde GDPR-forskriftene, kan du gjøre dette ved hjelp av offboarding-funksjonen.
Obs!
For at du skal kunne gå om bord på et nettsted, en postboks eller en bruker, bør den fjernes fra policyen først. Du kan fjerne den fra en policy før du fortsetter med offboarding.
Her er fremgangsmåten du kan følge for å gå ut av et område/en postboks/bruker:
- Gå til Fanen Fjernede elementer, og finn området, postboksen eller brukeren du vil gå ut av.
- Merk elementet, og velg deretter Slett sikkerhetskopiering av områder (eller det tilsvarende alternativet Slett sikkerhetskopi, avhengig av elementtypen).
- En bekreftelsesdialogboks vises. Les informasjonen og advarslene som vises nøye. Skriv inn e-postadressen din i bekreftelsesfeltet for å bekrefte forespørselen om sletting.
- Bekreft handlingen for å fortsette.
- Når slettingsforespørselen er sendt, flyttes elementet fra Fanen Fjernede elementer til elementer som slettes permanent.
- Overvåk fremdriften for avlastingsprosessen på fanen Elementer som slettes permanent. Når prosessen er fullført, slettes sikkerhetskopieringen permanent fra Microsoft 365 Sikkerhetskopi.
Slik avbryter du avlasting innenfor respittperioden:
Hvis du må avbryte offboarding-forespørselen i løpeperioden, følger du disse trinnene:
- Gå til elementer som slettes permanent.
- Velg området, postboksen eller brukeren du vil avbryte pålasting av.
- Velg alternativet Angre sletting.
- Bekreft handlingen når du blir bedt om det.
- Avlastingsprosessen vil bli avbrutt, og det valgte elementet flyttes tilbake til fanen Fjernede elementer, der det forblir i den forrige fjernede tilstanden.
Angreperiode for gjenoppretting av avlasting
Hvis offboarding fra Microsoft 365 Sikkerhetskopi startes på grunn av enten en eksplisitt forespørsel fra deg eller på grunn av en usunn faktureringstilstand, starter respittperiodene som vises i tabellen nedenfor.
Ved å bringe faktureringen tilbake til en sunn tilstand eller ved å be støtte om å reversere avlastingen, blir verktøyet brukbart igjen, og ingen sikkerhetskopier går tapt.