Een roltoewijzing wijzigen of verwijderen (SSRS-webportaal)

Een roltoewijzing koppelt een groeps- of gebruikersaccount aan een vooraf gedefinieerde rol die de taken definieert die uitgevoerd kunnen worden. Het bepaalt de soorten taken die een gebruiker uitvoert aan een map, rapport, model of ander inhoudstype. Om roltoewijzingen aan te maken, wijzigen of verwijderen, gebruik je het SSRS-webportaal. Nadat je een roltoewijzing voor een bepaalde gebruiker of groep hebt gemaakt, kun je deze later aanpassen door een andere rol te selecteren. Als je de rechten voor een rapportserver wilt intrekken, kun je een roltoewijzing van de rapportserver verwijderen.

Afhankelijk van je doel kunnen alternatieve benaderingen geschikter zijn. Voorbeelden zijn het aanpassen of creëren van een nieuwe roldefinitie, of het wijzigen van het lidmaatschap van een groepsaccount in Active Directory.

Stel bijvoorbeeld dat je een groep gebruikers hebt die hun content moeten beheren, maar niet de volledige set rechten die bij Content Manager horen, zouden moeten hebben. Je zou een nieuwe roldefinitie kunnen aanmaken genaamd Department Content Manager. Het zou alle taken in Content Manager kunnen bevatten, behalve het instellen van beveiligingsbeleid voor items.

Evenzo is het, als je systeem- of netwerkbeheerder bent, waarschijnlijk makkelijker om Active Directory-groepsaccounts te beheren dan roltoewijzingen in het webportaal. Je kunt de overhead voor het beheren van roltoewijzingen verminderen door één roltoewijzing voor een groepsaccount aan te maken. Dan kun je het groepslidmaatschap aanpassen wanneer gebruikers geen toegang meer tot rapporten nodig hebben.

Als je besluit dat het aanpassen of verwijderen van een roltoewijzing de beste aanpak is, vergeet dan niet om zowel systeemrol- als artikelroltoewijzingen te controleren. Elk type roltoewijzing wordt geconfigureerd via verschillende pagina's in het webportaal.

Wijzig of verwijder een systeemroltoewijzing

  1. Toegang tot het webportaal van een rapportserver (SSRS Native Mode).

  2. Selecteer Site-instellingen>Beveiliging. Het systeem geeft de accountnaam weer voor alle roltoewijzingen op systeemniveau die momenteel voor de server of scale-outimplementatie zijn gedefinieerd.

  3. Zoek de roltoewijzing die je wilt aanpassen of verwijderen.

  4. Om de rol voor een bepaalde gebruiker of groep toe te voegen of te verwijderen, selecteer je Bewerken.

  5. Om een roltoewijzing te verwijderen, selecteer je het selectievakje naast de gebruikers- of groepsnaam en selecteer je vervolgens Verwijderen.

Wijzig of verwijder een itemroltoewijzing

  1. Bezoek het webportaal en zoek het item waarvoor je een roltoewijzing wilt bewerken of verwijderen.

  2. Beweeg je muis over het item en selecteer de pijl in de dropdownlijst.

  3. Selecteer in de keuzelijst Beveiliging.

  4. Zoek de roltoewijzing die je wilt aanpassen of verwijderen.

  5. Om de rol voor een bepaalde gebruiker of groep toe te voegen of te verwijderen, selecteer je Bewerken.

  6. Om een roltoewijzing te verwijderen, selecteer je het selectievakje naast de gebruikers- of groepsnaam en selecteer je vervolgens Verwijderen.