Kommentar
Åtkomst till den här sidan kräver auktorisering. Du kan prova att logga in eller ändra kataloger.
Åtkomst till den här sidan kräver auktorisering. Du kan prova att ändra kataloger.
Note
Denna artikel beskriver funktioner i agenter eller agentflöden som använder standard harness.
Nyligen skapade frågor är privata som standard. Denna standardinställning innebär att endast den som skapade prompten kan se och använda den i Copilot Studio, Power Automate, Power Apps och Microsoft. Denna standardinställning ger skaparen tid att testa och utvärdera prompten i appar eller arbetsflöden och säkerställa dess korrekthet innan den delas.
Om du vill att andra användare av miljön eller grupperna ska använda din uppmaning i Power Apps eller Power Automate måste du dela den.
Använd åtgärden Dela
Varje promptägare kan komma åt Dela åtgärden på sidan Mina promptar i Power Automate, Power Apps och Microsoft Copilot Studio. Systemadministratören för miljön eller någon säkerhetsroll som har delningsbehörigheter kan också komma åt den. Välj Dela för respektive prompt för att dela en prompt.
När du delar en prompt, välj en av dessa behörigheter:
- Användare: Mottagare kan köra och använda prompten i Power Platform-upplevelser som använder Dataverse, såsom appar, flöden och agenter.
- Medägare: Mottagare kan köra och använda prompten, och kan även redigera, dela och ta bort prompten.
Förstå panelen Dela
När du väljer åtgärden Dela visas en delningspanel . Det är här du väljer användare eller team i din organisation som du ska dela din uppmaning med.
Dela-behörigheter
Använd denna tabell för att välja rätt behörighetsnivå för varje mottagare.
| Tillåtelse | Vad mottagare kan göra i Dataverse och Power Platform |
|---|---|
| User | Kör och använd prompten i appar, flöden och agenter. De kan inte redigera, dela, ta bort eller ändra promptägaren. |
| Delägare | Kör och använd prompten, och redigera, dela och ta bort den. |
Vyer av promptlistor
De promptar som är synliga för dig visas i tre olika vyer på promptsidan .
- Mina prompter: De prompter som du skapade.
- Delat med mig: De uppmaningar som andra delade med dig.
- Alla prompter: Alla prompter som du har skapat eller som delas med dig.
FAQ
Det här avsnittet innehåller vanliga frågor och svar på dem.
Kan jag tillåta andra användare att redigera mina prompts?
Ja. Dela prompten som delägare för att ge mottagarna tillåtelse att redigera den. Om du delar den som Användare kan mottagarna bara köra och använda prompten.
Kan jag sluta dela en uppmaning?
Ja. Om du vill sluta dela en uppmaning väljer du Dela><användar- eller teamnamn>. Välj sedan X för att sluta dela prompten med användaren eller teamet.