Merk
Tilgang til denne siden krever autorisasjon. Du kan prøve å logge på eller endre kataloger.
Tilgang til denne siden krever autorisasjon. Du kan prøve å endre kataloger.
Bruk prognosedeling til å gi bestemte brukere tilgang til prognosedataene dine uten å endre sikkerhetsrollene. Du kontrollerer nøyaktig hvilken tilgang hver person får , bare vise eller vise og justere , og du kan trekke tilbake tilgangen når som helst. Deling er nyttig når du delegerer ansvar midlertidig, samarbeider på tvers av team eller gir synlighet til interessenter utenfor hierarkiet.
Salgslederen Henry ønsker for eksempel å reise på ferie, og at en av de direkte underordnede, Serena Davis, skal håndtere prognosene. Henry kan dele prognosehierarkiet med Serena og tilordne de riktige tillatelsene. Avhengig av hvilke tillatelser som er gitt, kan Serena vise eller justere prognosen. Serena kan imidlertid ikke dele prognosen med andre brukere, fordi Henry er eieren av prognosen.
Important
Kun prognoseeieren kan dele en prognose. Hvis du vil finne ut hvem som eier en prognose, kan du se Hvem eier prognosen?.
Dele en prognose eller prognosehierarki
Gå til Ytelse > Prognoser i områdekartet for salgssenteret.
Du ser Del-ikonet
ved siden av prognosene som er aktivert for deling.Merk
Hvis du ikke ser Del-ikonet, betyr det at du ikke eier prognosen, eller prognosedelingen er ikke aktivert. Hvis du vil vite hvem som eier prognosen, kan du se disse vanlige spørsmålene. Kontakt administrator for å identifisere rotårsaken og iverksette nødvendige tiltak.
Velg Del-ikonet
ved siden av prognoseoppføringen eller hierarkiet du vil dele.Angi brukerne du vil dele prognosen med, i dialogboksen Deling, og velg blyantikonet for å angi tilgangsnivået.
Følgende tilgangsnivåer er tilgjengelige:
Tilgangsnivå Kan se? Kan du justere verdier? Kan du dele videre? Les Ja Nei Nei Lese og justere Ja Ja (innenfor deres hierarki) Nei Merk
Du kan angi et annet tilgangsnivå for hver bruker. Alternativet Les og juster må aktiveres av administratoren i prognosekonfigurasjonen.
Den valgte prognoseoppføringen eller -hierarkiet deles med de angitte brukerne.
Stopp deling av en prognose
Hvis du vil stoppe deling av en prognose med en bruker, velger du Del-ikonet
ved siden av prognoseoppføringen. Finn brukeren du vil stoppe delingen med, i dialogboksen Deling, og velg deretter Slett-ikonet ved siden av brukernavnet.
Hvis du vil stoppe deling av hele prognosehierarkiet fra alle brukerne, må administratoren deaktivere delingsalternativet på prognosekonfigurasjonsnivå. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Aktiver eller deaktiver prognosedeling.
Finner du ikke funksjonene i appen?
Det er noen muligheter:
- Du har ikke den nødvendige lisensen til å bruke denne funksjonen. Ta en titt på sammenligningstabellen og lisensieringsveiledningen for å se hvilke funksjoner som er tilgjengelige med lisensen din.
- Du har ikke den nødvendige sikkerhetsrollen for å bruke denne funksjonen.
- Hvis du vil sette opp eller konfigurere en funksjon, må du ha Administrasjons- og tilpassingsroller
- Hvis du vil bruke salgsrelaterte funksjoner, må du ha de primære salgsrollene
- Noen oppgaver krever bestemte funksjonelle roller.
- Administratoren har ikke aktivert funksjonen.
- Organisasjonen bruker en egen app. Kontakt administratoren for å få den nøyaktige fremgangsmåten. Trinnene som er beskrevet i denne artikkelen, gjelder bare for det bruksklare salgssenteret og Sales Professional-appene.
Relatert informasjon
Aktiver eller deaktiver prognosedeling
Gi tillatelser til å få tilgang til og dele en prognose