Publiser og del en app i Microsoft Copilot Studio (forhåndsvisning)

Important

  • Dette er en forhåndsvisningsfunksjon.
  • Forhåndsversjonsfunksjonene er ikke ment for produksjonsbruk og kan ha begrenset funksjonalitet. Disse funksjonene er underlagt tilleggsvilkår for bruk og er tilgjengelige før en offisielle utgivelse, slik at kunder kan få tidlig tilgang og gi tilbakemeldinger.

Publiser og del en app i Microsoft Copilot Studio slik at brukerne dine kan bruke den nyeste versjonen. Publisering oppdaterer appen som brukerne kan kjøre, samtidig som det deler kontroll over hvem som kan åpne og bruke den. Denne artikkelen forklarer også hvordan miljø- og datatillatelser påvirker app-tilgang.

Forstå publisering og deling

Publisering og deling er separate handlinger:

  • Publisering gjør den nyeste versjonen av appen tilgjengelig for de du deler den med. Publiser etter at du har testet hovedscenarioene i forhåndsvisning.
  • Deling gir folk eller grupper tillatelse til å åpne og bruke appen, underlagt miljøets retningslinjer. Deling gir ikke tillatelse til å samarbeide om eller redigere appens design.

Endringer du gjør etter publisering er ikke tilgjengelige for app-brukere før du publiserer på nytt.

Publisere en app

Publiser en app når du tester hovedscenarioene i forhåndsvisning, og du er klar for at folk skal bruke den.

  1. Åpne appen i Microsoft Copilot Studio og test hovedscenarioene i forhåndsvisning.
  2. Velg Publiser.
  3. Gå gjennom eventuelle valideringsmeldinger om byggestatus, tilkoblinger, policy eller nødvendige innstillinger.
  4. Bekreft publisering, og vent på at den publiserte versjonen blir tilgjengelig.
  5. Åpne eller kopier appens URL og sjekk at den publiserte appen fungerer slik du ønsker.

Dele en app

Del en app for å gi folk eller grupper tillatelse til å åpne og bruke den.

  1. I appen velger du Del.
  2. Velg en støttet delingsmetode, som spesifikke personer, en Microsoft 365- eller sikkerhetsgruppe, eller en miljøgodkjent lenke.
  3. Gå gjennom datatilgangen og tilkoblingsinformasjonen som vises når du deler appen.
  4. Send invitasjonen eller kopier appens lenke.

Appens miljø og administratorens delingspolicyer styrer delingsmetodene og tilgangsnivåene som er tilgjengelige for deg. Hvis et delingsvalg ikke er tillatt av policyen, skjuler produktet det valget eller forklarer hvorfor delingen er blokkert.

Apper får tilgang til tilkoblede data på vegne av den innloggede brukeren. En person som åpner en app kan ikke hente ut data utover det de allerede har tilgang til, og de kan måtte opprette eller samtykke til en tilkobling under kjøring.

Important

Når du deler en app, sørg for at de du deler den med også har tilgang til de underliggende dataene appen bruker, som SharePoint list eller Dataverse-tabellen den kobler til. Å dele en app gir dem ikke tilgang til de dataene. De må kanskje også samtykke til en tilkobling første gang de bruker appen. Lær mer i Administrer data i appen din (forhåndsvisning).