Notitie
Voor toegang tot deze pagina is autorisatie vereist. U kunt proberen u aan te melden of de directory te wijzigen.
Voor toegang tot deze pagina is autorisatie vereist. U kunt proberen de mappen te wijzigen.
Note
Dit artikel beschrijft functies die worden gebruikt in agenten of agentstromen die gebruikmaken van het standard harness.
Nieuw gemaakte prompts zijn standaard privé. Deze standaardinstelling betekent dat alleen de persoon die de prompt heeft gemaakt deze kan zien en gebruiken in Copilot Studio, Power Automate, Power Apps en Microsoft. Deze standaardinstelling geeft de maker tijd om de prompt in apps of workflows te testen en te evalueren en de nauwkeurigheid te waarborgen voordat deze wordt gedeeld.
Als u wilt dat andere gebruikers van de omgeving of groepen uw prompt gebruiken in Power Apps of Power Automate, moet u deze delen.
De taak Delen gebruiken
Elke prompt-eigenaar kan de Delen-actie bekijken op de pagina Mijn prompts in Power Automate, Power Apps en Microsoft Copilot Studio. De systeembeheerder van de omgeving of elke beveiligingsrol die de share-rechten heeft, kan er ook toegang toe krijgen. Selecteer Delen voor de betreffende prompt om een prompt te delen.
Wanneer je een prompt deelt, kies dan een van deze permissies:
- Gebruiker: Ontvangers kunnen de prompt uitvoeren en gebruiken in Power Platform-ervaringen die Dataverse gebruiken, zoals apps, flows en agents.
- Mede-eigenaar: Ontvangers kunnen de prompt uitvoeren en gebruiken, en kunnen de prompt ook bewerken, delen en verwijderen.
Begrijp het deelvenster Delen
Wanneer u de actie Delen selecteert, verschijnt het deelvenster Delen . Hier selecteert u gebruikers of teams in uw organisatie met wie u uw prompt deelt.
Machtigingen voor delen
Gebruik deze tabel om het juiste permissieniveau voor elke ontvanger te kiezen.
| Permission | Wat ontvangers kunnen doen in Dataverse en Power Platform |
|---|---|
| User | Voer de prompt uit en gebruik deze in apps, flows en agents. Ze kunnen de eigenaar van de prompt niet bewerken, delen, verwijderen of wijzigen. |
| Mede-eigenaar | Start en gebruik de prompt, en bewerk, deel en verwijder het. |
Snelle lijstweergaven
De prompts die voor jou zichtbaar zijn, verschijnen in drie verschillende weergaven op de promptpagina .
- Mijn prompts: de prompts die u hebt gemaakt.
- Gedeeld met mij: De prompts die anderen met jou hebben gedeeld.
- Alle prompts: alle prompts die u hebt gemaakt of die met u zijn gedeeld.
FAQ
Dit gedeelte bevat antwoorden op veelgestelde vragen.
Kan ik andere gebruikers toestaan mijn prompts te bewerken?
Ja. Deel de prompt als mede-eigenaar om ontvangers toestemming te geven deze te bewerken. Als je het deelt als Gebruiker, kunnen ontvangers alleen de prompt gebruiken en uitvoeren.
Kan ik stoppen met het delen van een prompt?
Ja. Als u wilt stoppen met het delen van een prompt, selecteert u Delen><gebruikers- of teamnaam>. Selecteer vervolgens de X om te stoppen met het delen van de prompt met de gebruiker of het team.