Bemærk
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at logge på eller ændre mapper.
Adgang til denne side kræver godkendelse. Du kan prøve at ændre mapper.
Bemærkning
Funktionerne i denne artikel bruges af agenter eller arbejdsgange drevet af GitHub Copilot-harnesset.
Brugsbaseret fakturering gælder for brug, opbygning, test og evaluering af agenter. Disse handlinger kan forbruge Copilot-kreditter. Lær mere i Administrer omkostninger for agenter drevet af GitHub Copilot-harnesset.
Du kan dele dine agenter med andre i din organisation, så de kan se, teste og bruge dine agenter. For hver agent, du kan dele med:
- Individuelle brugere med deres e-mailadresse eller brugernavn
- Alle medlemmer i de sikkerhedsgrupper, som du angiver
- Hele din organisation
Forsigtighed
Dette emne beskriver, hvordan man deler agenter, som du opretter ved at bruge den nye agentoplevelse. Hvis du bruger den klassiske agentoplevelse, se Del agenter med andre makers. Når du bruger den nye delingsoplevelse, kan du kun give visningsrettigheder til agenter, du deler. Sådan tildeler du redigeringsrettigheder:
- Slå Brug ny oplevelse fra på Copilot Studio-hjemmesiden for at aktivere redigering ved deling.
- Tilføj brugere til agentens miljø, og tildel derefter brugere redigeringsrettigheder gennem miljøets sikkerhedsroller. Lær mere i Kontrol om, hvordan agenter deles, og tildel sikkerhedsroller til brugere.
Forudsætninger
- Brugergodkendelse for agenten er konfigureret til at godkende med Microsoft.
- Brugere, du deler med, har en Microsoft Copilot Studio-licens pr. bruger. Brugere uden licens kan tilmelde sig en prøveperiode.
- Agenter, du ønsker at dele, er publiceret i Teams + Microsoft 365, mens Make Agent er tilgængelig i Microsoft 365 Copilot slået til. Hvis din agent ikke er udgivet, bliver du bedt om at gemme og udgive den, før du deler den.
Del en agent til visning og test
Bemærkning
Når du deler en agent til visning og test, kan du ikke dele den med Microsoft 365-grupper, hvor SecurityEnabled er indstillet til falsk. For at ændre denne indstilling, se Del en app med Microsoft 365-grupper i Power Apps-dokumentationen.
Vigtigt!
Det kan være en udfordring at dele Copilot Studio-agenter, der har forbindelser til eksterne tjenester, f.eks. Azure Databricks Genie, fordi forbindelser er knyttet til identiteten for hver enkelt agentbruger. Dette betyder, at en agent måske virker for dig, men ikke for andre brugere.
For at håndtere denne adfærd kan du bruge en af følgende tilgange:
- Brug en service principal til autentificering, hvis det understøttes.
- Konfigurér forbindelser på miljøniveau , så agenten kører med en delt, ikke-brugerspecifik identitet.
- Krav brugere om at autentificere individuelt , når OAuth-baseret autentificering er nødvendig.
Sådan deler du en agent:
- Åbn agenten fra siden Agenter.
- I øverste menulinje skal du vælge Del-ikonet ved siden af Publicer.
Bemærkning
Hvis du ikke har udgivet din agent, bliver du bedt om at gøre det, før du fortsætter.
- I Del-panelet, der vises, skal du indtaste brugernavne, e-mailadresser for individuelle brugere eller sikkerhedsgrupper, som du ønsker at dele agenten med.
- Brugere og grupper vises i feltet Personer, der kan bruge agenten , når du vælger dem med status Venter .
- Vælg Del for at dele agenten.
Brugere med visningsadgang kan se agenten i deres agentliste, åbne den for at se detaljer og teste den, men de kan ikke redigere agenten eller dens indhold.
For at lade andre redigere agenten kan du slå Brug GitHub Copilot-harnessen fra på Copilot Studio-hjemmesiden for at muliggøre redigering ved deling, eller tildele redaktørroller til brugere i miljøet.
Hvis du bare vil dele agenten til andre brugere uden at se eller teste, så åbn dropdown-menuen under Organisation og vælg Slutbrugeradgang. Denne handling giver alle i din organisation mulighed for at finde og bruge agenten, men de kan ikke se agentens oplysninger eller redigere dem.
Skift indstillingen til Ingen tilladelser, medmindre angivet for at stoppe deling af agenten med alle i din organisation. Brugere og medlemmer af grupper, du har delt agenten med, vil stadig have adgang til agenten.
Stoppe med at dele en agent
Du kan stoppe delingen af en agent med individuelle brugere, en sikkerhedsgruppe eller alle i organisationen.
Sådan stopper du deling af en agent:
- Åbn agenten fra siden Agenter.
- I øverste menulinje skal du vælge Del-ikonet ved siden af Publicer.
- I delpanelet , under Personer der kan bruge agenten, vælg slet-ikonet ("X") ved siden af hver gruppe eller bruger. Du kan fortryde sletningen, hvis det er nødvendigt.
- For at stoppe deling med alle i din organisation, vælg Under Alle i organisationenIngen tilladelser, medmindre andet er angivet. Brugere og medlemmer af grupper, som du individuelt delte agenten med, har stadig adgang til agenten.
- Vælg Del for at stoppe delingen med din organisation eller de fjernede brugere eller grupper.
Næste skridt efter deling af en agent
Ud over at dele din agent kan du også:
- Konfigurere agentens detaljer og instruktioner
- Tilføje viden i din agent
- Tilføje værktøjer og færdigheder i din agent
- Test din agent