Jaa agentteja muiden käyttäjien ja tekijöiden kanssa

Note

Tämän artikkelin ominaisuuksia käyttävät agentit tai työnkulut, joita ohjaavat GitHub Copilot -valjas.

Käyttöperusteinen laskutus koskee agenttien käyttöä, rakentamista, testausta ja arviointia. Nämä toiminnot saattavat kuluttaa Copilot-krediittejä. Lue lisää kohdasta Hallinnoi kustannuksia agenteille, jotka toimivat GitHub Copilot -valjastuksen avulla.

Voit jakaa agenttisi muiden organisaatiosi jäsenten kanssa, jotta he voivat nähdä, testata ja käyttää agenttejasi. Kunkin agentin voit jakaa seuraavien tahojen kanssa:

  • Yksittäiset käyttäjät, jotka tunnistetaan sähköpostilla tai käyttäjänimellä
  • Kaikki jäsenet määrittämissäsi suojausryhmissä
  • Koko organisaatiosi

Varoitus

Tässä aiheessa kuvataan, miten jakaa agentteja, jotka luot käyttämällä uuden agenttikokemuksen kautta. Jos käytät klassista agenttikokemusta, katso Jaa agentteja muiden valmistajien kanssa. Kun käytät uutta jakokokemusta, voit antaa katseluoikeudet vain niille agenteille, joita jaat. Muokkausoikeuksien myöntämiseksi:

  1. Poista käytöstä Käytä uutta kokemusta Copilot Studio kotisivulla, jotta muokkaaminen on mahdollista jakamisen yhteydessä.
  2. Lisää käyttäjiä agentin ympäristöön ja sitten antaa käyttäjille muokkausoikeudet ympäristön turvallisuusroolien kautta. Lue lisää ohjeista Määritä, miten agentteja jaetaan ja Määritä käyttäjille suojausrooleja.

Edellytykset

  • Agentin käyttäjätodennus on määritetty käyttämään Microsoft-todennusta.
  • Käyttäjillä, joiden kanssa jaat, on Microsoft Copilot Studio -lisenssi per käyttäjä. Käyttäjät, joilla ei ole lisenssiä, voivat rekisteröityä kokeiluun.
  • Agentit, joita haluat jakaa, julkaistaan Teams + Microsoft 365:een, ja Make agent available in Microsoft 365 Copilot on päällä. Jos agenttiasi ei ole julkaistu, sinua kehotetaan tallentamaan ja julkaisemaan se ennen jakamista.

Agentin jakaminen katselu- ja testauskäyttöön

Note

Kun jaat agentin katselua ja testausta varten, et voi jakaa sitä Microsoft 365 -ryhmien kanssa, joissa SecurityEnabled on asetettu arvoon false. Jos haluat muuttaa tätä asetusta, tutustu Power Apps dokumentaation kohtaan Sovelluksen jakaminen Microsoft 365 ryhmien kanssa.

Important

Copilot Studio -agenttien jakaminen, joilla on yhteyksiä ulkoisiin palveluihin, kuten Azure Databricks Genieen, voi olla haastavaa, koska yhteydet ovat sidottu jokaisen agentin käyttäjän identiteettiin. Tämä tarkoittaa, että agentti saattaa toimia sinulle, mutta ei muille käyttäjille.

Tämän käyttäytymisen korjaamiseksi käytä jotakin seuraavista lähestymistavoista:

  • Käytä palveluperiaatetta autentikointiin, jos sitä tuetaan.
  • Määritä ympäristötason yhteydet niin, että agentti toimii jaetun, ei-käyttäjäkohtaisen identiteetin avulla.
  • Vaadi käyttäjiä tunnistautumaan yksilöllisesti , kun OAuth-pohjainen todennus on tarpeen.

Voit jakaa agentin seuraavasti:

  1. Avaa agentti Agentit-sivulta.
  2. Valitse ylävalikkopalkista Jaa-kuvake läheltä Julkaise.

    Note

    Jos et ole julkaissut agenttiasi, sinua pyydetään julkaisemaan se ennen kuin jatkat.

  3. Jaa-paneelissa anna käyttäjänimi, yksittäisten käyttäjien sähköpostiosoitteet tai käyttöoikeusryhmät, joiden kanssa haluat jakaa agentin.
    • Käyttäjät ja ryhmät näkyvät Henkilöt, jotka voivat käyttää agenttia, kun valitset heidät Odotta-tilalla.
  4. Valitse Jaa jakaaksesi agentin.

Katselijat voivat nähdä agentin omassa agenttiluettelossaan, avata sen tarkastellakseen tietoja ja testata sitä, mutta he eivät voi muokata agenttia tai sen sisältöä.

Jotta muut voivat muokata agenttia, voit poistaa käytöstä Use GitHub Copilot harness -valjakon Copilot Studio kotisivulla, jotta muokkaaminen on mahdollista jakamisen yhteydessä, tai määrittää editorin roolit käyttäjille ympäristössä.

Jos haluat vain jakaa agentin muiden käytettäviksi ilman katselua tai testaamista, avaa Organisaatio-valikosta pudotusvalikko ja valitse Loppukäyttäjän käyttöoikeus. Tämä toiminto antaa kenelle tahansa organisaatiossasi mahdollisuuden löytää ja käyttää agenttia, mutta he eivät voi nähdä agentin tietoja tai muokata sitä.

Vaihda asetukseksi Ei oikeuksia, ellei erikseen määritetty, jolloin agenttia ei enää jaeta kaikille organisaatiossasi. Käyttäjillä ja ryhmien jäsenillä, joille olet jakanut agentin, on edelleen pääsy agenttiin.

Lopeta agentin jakaminen

Voit lopettaa agentin jakamisen yksittäisten käyttäjien, käyttöoikeusryhmän tai kaikkien organisaation käyttäjien kanssa.

Näin lopetat agentin jakamisen:

  1. Avaa agentti Agentit-sivulta.
  2. Valitse ylävalikkopalkista Jaa-kuvake läheltä Julkaise.
  3. Jaa-paneelissa, Agentin käyttäjien kohdassa, valitse poistokuvake ("X") jokaisen ryhmän tai käyttäjän viereen. Voit tarvittaessa peruuttaa poiston.
  4. Jos haluat lopettaa jakamisen kaikille organisaatiossasi, valitse Everyone in organization -kohdasta Ei oikeuksia, ellei ole määritelty. Käyttäjillä ja ryhmien jäsenillä, joiden kanssa jaoit agentin yksilöllisesti, on silti pääsy agenttiin.
  5. Valitse Jaa lopettaaksesi jakamisen organisaatiollesi tai poistettujen käyttäjien tai ryhmien kanssa.

Seuraavat vaiheet agentin jakamisen jälkeen

Sen lisäksi, että jaat agenttisi, voit myös: