Del-agenter med andre brukere og skapere

Merknad

Funksjonene i denne artikkelen brukes av agenter eller arbeidsflyter drevet av GitHub Copilot-verktøyet.

Bruksbasert fakturering gjelder for bruk, bygging, testing og evaluering av agenter. Disse handlingene kan bruke opp Copilot-kreditter. Lær mer i Administrer kostnader for agenter drevet av GitHub Copilot-verktøyene.

Du kan dele agentene dine med andre i organisasjonen slik at de kan se, teste og bruke agentene dine. Du kan dele hver agent med følgende:

  • Enkeltbrukere med e-postadressen eller brukernavnet
  • Alle medlemmer i sikkerhetsgruppene du angir
  • Hele organisasjonen

Forsiktig!

Dette emnet beskriver hvordan du kan dele agenter du oppretter ved å bruke den nye agentopplevelsen. Hvis du bruker den klassiske agentopplevelsen, se Del agenter med andre produsenter. Når du bruker den nye delingsopplevelsen, kan du kun gi visningsrettigheter til agenter du deler. For å gi redigeringsrettigheter:

  1. Slå av Bruk ny opplevelse på Copilot Studio-hjemmesiden for å aktivere redigering når du deler.
  2. Legg til brukere i agentens miljø, og tildel deretter redigeringsrettigheter gjennom miljøets sikkerhetsroller. Lær mer i Control hvordan agenter deles og tildeler sikkerhetsroller til brukerne.

Forutsetninger

  • Brukerautentisering for agenten er konfigurert med innstilingen Godkjenn med Microsoft.
  • Brukere du deler med har en Microsoft Copilot Studio-lisens per bruker. Brukere som ikke har lisens kan melde seg på en prøveperiode.
  • Agenter du ønsker å dele publiseres i Teams + Microsoft 365, med Make-agenten tilgjengelig i Microsoft 365 Copilot aktivert. Hvis agenten din ikke er publisert, blir du bedt om å lagre og publisere den før du deler.

Del en agent for visning og testing

Merknad

Når du deler en agent for visning og testing, kan du ikke dele den med Microsoft 365-grupper der false er angitt for SecurityEnabled. For å endre denne innstillingen, se Del en app med Microsoft 365-grupper i Power Apps-dokumentasjonen.

Important

Å dele Copilot Studio-agenter som har tilkoblinger til eksterne tjenester som Azure Databricks Genie kan være utfordrende fordi tilkoblinger er knyttet til identiteten til hver enkelt agentbruker. Dette betyr at en agent kan fungere for deg, men ikke for andre brukere.

For å håndtere denne atferden, bruk en av følgende tilnærminger:

  • Bruk en tjenesteprinsipp for autentisering, hvis det støttes.
  • Konfigurer tilkoblinger på miljønivå slik at agenten kjører med en delt, ikke-brukerspesifikk identitet.
  • Krev at brukere autentiserer individuelt når OAuth-basert autentisering er nødvendig.

Slik deler du en agent:

  1. Åpne agenten fra Agenter-siden.
  2. På menylinjen øverst velger du Del-ikonet ved siden av Publish.

    Merknad

    Hvis du ikke har publisert agenten, blir du bedt om å gjøre det før du fortsetter.

  3. I Del-panelet som vises, skriver du inn brukernavn, e-postadresser til enkeltbrukere eller sikkerhetsgrupper du vil dele agenten med.
    • Brukere og grupper vises i Personer som kan bruke agentfeltet når du velger dem med statusen Ventende .
  4. Velg Del for å dele agenten.

Seere med kan se agenten i agentlisten, åpne den for å se detaljer og teste den, men de kan ikke redigere agenten eller innholdet i den.

For å la andre redigere agenten, kan du slå av Use GitHub Copilot-harness på Copilot Studio-hjemmesiden for å aktivere redigering ved deling, eller tildele redaktørroller til brukere i miljøet.

Hvis du bare vil dele agenten slik at andre kan bruke den, uten å se eller teste, åpne nedtrekksmenyen under Organisasjon og velg Sluttbrukertilgang. Denne handlingen lar hvem som helst i organisasjonen din finne og bruke agenten, men de kan ikke se agentens detaljer eller redigere den.

Endre innstillingen til Ingen tillatelser, med mindre angitt for å slutte å dele agenten med alle i organisasjonen. Brukere og medlemmer av gruppene du delte agenten med, har fortsatt tilgang til agenten.

Slutt å dele en agent

Du kan slutte å dele en agent med individuelle brukere, en sikkerhetsgruppe eller alle i organisasjonen.

Slik stopper du deling av en agent:

  1. Åpne agenten fra Agenter-siden.
  2. På menylinjen øverst velger du Del-ikonet ved siden av Publish.
  3. I delingspanelet , under Personer som kan bruke agenten, velg sletteikonet ("X") ved siden av hver gruppe eller bruker. Du kan angre slettingen om nødvendig.
  4. For å stoppe deling med alle i organisasjonen din, velg under Alle i organisasjonenIngen tillatelser, med mindre annet er spesifisert. Brukere og medlemmer av grupper du individuelt har delt agenten med, har fortsatt tilgang til agenten.
  5. Velg Del for å stoppe delingen med din organisasjon eller de fjernede brukerne eller gruppene.

Neste trinn etter deling av en agent

I tillegg til å dele agenten din kan du også gjøre følgende: