Notitie
Voor toegang tot deze pagina is autorisatie vereist. U kunt proberen u aan te melden of de directory te wijzigen.
Voor toegang tot deze pagina is autorisatie vereist. U kunt proberen de mappen te wijzigen.
Note
Functies in dit artikel worden gebruikt door agents of workflows die mogelijk worden gemaakt door de GitHub Copilot harness.
Gebruiksgebaseerde facturering geldt voor het gebruiken, bouwen, testen en evalueren van agenten. Deze acties kunnen Copilot Credits verbruiken. Lees meer in Kosten beheren voor agents met behulp van de GitHub Copilot-harness.
Je kunt je agenten delen met anderen binnen je organisatie zodat zij je agenten kunnen zien, testen en gebruiken. Voor elke agent kunt u delen met:
- Individuele gebruikers met hun e-mail of gebruikersnaam
- Alle leden binnen beveiligingsgroepen die u specificeert
- Uw hele organisatie
Caution
Dit onderwerp beschrijft hoe je agenten kunt delen die je aanmaakt met behulp van de nieuwe agent-ervaring. Als je de klassieke agentervaring gebruikt, zie Agents delen met andere makers. Wanneer je de nieuwe deelervaring gebruikt, kun je alleen kijkrechten geven aan agenten die je deelt. Om bewerkingsrechten te geven:
- Zet Use new experience uit op de startpagina van Copilot Studio om bewerken tijdens het delen mogelijk te maken.
- Voeg gebruikers toe aan de omgeving van de agent en wijs gebruikers vervolgens bewerkingsrechten toe via de beveiligingsrollen van die omgeving. Lees meer in Control over hoe agenten worden gedeeld en wijs beveiligingsrollen toe aan gebruikers.
Prerequisites
- Gebruikersverificatie voor de agent is geconfigureerd om te verifiëren bij Microsoft.
- Gebruikers waarmee je deelt hebben een Microsoft Copilot Studio per-user licentie. Gebruikers zonder licentie kunnen zich aanmelden voor een proefperiode.
- Agents die je wilt delen worden gepubliceerd in Teams + Microsoft 365, met Make Agent beschikbaar in Microsoft 365 Copilot ingeschakeld. Als je agent niet gepubliceerd is, word je gevraagd om het op te slaan en te publiceren voordat je het deelt.
Een agent delen om te bekijken en te testen
Note
Wanneer u een agent deelt voor weergave en testen, kunt u deze niet delen met Microsoft 365-groepen met SecurityEnabled ingesteld op false. Om deze instelling te wijzigen, zie Een app delen met Microsoft 365-groepen in de Power Apps-documentatie.
Important
Het delen van Copilot Studio-agenten die verbindingen hebben met externe diensten zoals Azure Databricks Genie kan uitdagend zijn omdat verbindingen gekoppeld zijn aan de identiteit van elke individuele agentgebruiker. Dit betekent dat een agent misschien voor u werkt, maar niet voor andere gebruikers.
Om dit gedrag aan te pakken, gebruik een van de volgende benaderingen:
- Gebruik een service principal voor authenticatie, indien ondersteund.
- Configureer omgevingsniveau-verbindingen zodat de agent werkt met een gedeelde, niet-gebruikersspecifieke identiteit.
- Vereis dat gebruikers individueel authenticeren wanneer OAuth-gebaseerde authenticatie vereist is.
Een agent delen:
- Open de agent vanaf de pagina Agenten.
- Selecteer in de bovenste menubalk het Delen-icoon bij Publiceren.
Note
Als u uw agent nog niet hebt gepubliceerd, wordt u uitgenodigd om dat te doen voordat u verdergaat.
- Voer in het deelvenster Delen dat verschijnt, de gebruikersnaam, de e-mailadressen van individuele gebruikers of beveiligingsgroepen in waarmee u de agent wilt delen.
- Gebruikers en groepen verschijnen in het veld Personen die de agent kunnen gebruiken wanneer je ze selecteert, met de status In behandeling.
- Selecteer Delen om de agent te delen.
Kijkers kunnen de agent in hun lijst met agenten zien, deze openen om details te bekijken en te testen, maar ze kunnen de agent of de inhoud ervan niet bewerken.
Om anderen toe te staan de agent te bewerken, kun je Use GitHub Copilot harness uitschakelen op de Copilot Studio homepage om bewerken tijdens het delen mogelijk te maken, of editor-rollen toewijzen aan gebruikers in de omgeving.
Als je de agent gewoon wilt delen zodat anderen het kunnen gebruiken zonder te bekijken of te testen, open dan onder Organisatie het dropdownmenu en kies Eindgebruikerstoegang. Deze actie stelt iedereen in uw organisatie in staat de agent te vinden en te gebruiken, maar ze kunnen de gegevens van de agent niet zien of bewerken.
Verander de instelling in Geen machtigingen, tenzij opgegeven om te stoppen met het delen van de agent met iedereen in uw organisatie. Gebruikers en leden van groepen waarmee u de agent hebt gedeeld, blijven toegang houden tot de agent.
Een agent niet meer delen
U kunt stoppen met het delen van een agent met individuele gebruikers, een beveiligingsgroep of iedereen in uw organisatie.
Het delen van een agent stoppen:
- Open de agent vanaf de pagina Agenten.
- Selecteer in de bovenste menubalk het Delen-icoon bij Publiceren.
- Selecteer in het deelpaneel , onder Mensen die de agent kunnen gebruiken, het verwijderpictogram ("X") naast elke groep of gebruiker. Je kunt de verwijdering indien nodig ongedaan maken.
- Om te stoppen met delen met iedereen in je organisatie, kies onder Iedereen in organisatieGeen permissies, tenzij anders aangegeven. Gebruikers en leden van groepen waarmee je de agent individueel hebt gedeeld, hebben nog steeds toegang tot de agent.
- Selecteer Delen om te stoppen met delen met jouw organisatie of de verwijderde gebruikers of groepen.
Volgende stappen na het delen van een agent
Naast het delen van uw agent kunt u ook:
- De details en instructies van de agent configureren
- Kennis toevoegen aan uw agent
- Tools en vaardigheden toevoegen aan uw agent
- Uw agent testen