Muistiinpano
Tämän sivun käyttö edellyttää valtuutusta. Voit yrittää kirjautua sisään tai vaihtaa hakemistoa.
Tämän sivun käyttö edellyttää valtuutusta. Voit yrittää vaihtaa hakemistoa.
Jotkut työkalut Microsoft Copilot Studio -agentissa kirjautuvat sisään jokaisen käyttäjän omalla tilillä yhden jaetun tilin sijaan. Ennen kuin agentti voi käyttää jotakin näistä työkaluista puolestasi, sinun täytyy yhdistää tilisi. Kun agentti tarvitsee yhteyden, jota sinulla ei vielä ole, se kysyy sinulta chatissa. Asetat yhteyden Hallinnoi yhteyksiäsi -sivulla ja palaat sitten chattiin, jotta asiakaspalvelija voi jatkaa.
Note
Tämän agentin rakentamiseen käytetty kehikko käyttää käyttöperusteista laskutusta. Agenttien käyttäminen, rakentaminen, testaaminen ja arviointi saattaa kuluttaa Copilot-krediittejä. Lue lisää Yleiskatsauksesta käyttöperusteisesta laskutuksesta.
Tämä artikkeli on tarkoitettu ihmisille, jotka keskustelevat asiakaspalvelijan kanssa. Jos rakennat agentteja, opi lisäämään työkaluja kohdassa Työkalun lisääminen agenttiin (Microsoft Copilot).
Vastaa yhteyspyyntöön chatissa
Kun agentti tarvitsee yhteyden, jota et ole vielä määrittänyt, se pysähtyy ja näyttää Connection Required -kortin. Kortissa nimetään palvelu tai palvelut, joita toiminto tarvitsee.
Kortissa on seuraavat painikkeet:
| Painike | Toiminnot |
|---|---|
| Yhdistä yhteys | Avaa agentin Hallinnoi yhteyksiäsi -sivu. |
| Yritä uudelleen | Kertoo agentille, että olet määrittänyt yhteyden, joten se yrittää toimintoa uudelleen. |
| Estä | Peruuttaa toiminnon. Agentti ei yritä toimenpidettä uudelleen ja kertoo, että se peruttiin. |
Voit määrittää yhteyden ja jatkaa seuraavasti:
Yhteys vaaditaan -kortilla valitse Määritä yhteys.
Hallinnoi yhteyksiäsi -sivulla yhdistä jokainen kohde, jonka toiminto tarvitsee. Lue lisää kohdassa Yhdistä kohde.
Palaa keskusteluun. Microsoft Teams:ssä agentti yrittää toiminnon uudelleen automaattisesti yhdistämisen jälkeen. Jos näin ei tapahdu, tai jos suljit dialogin ilman yhdistämistä, valitse kortilla Yritä uudelleen.
Yhdistä kohde
Hallinnoi yhteyksiäsi -sivu listaa agentin työkalut, työnkulut ja tekoälymallit, jotka käyttävät omaa tiliäsi. Lista löytyy Yhteydet-kohdasta kuvauksella "Jokainen loppukäyttäjä kirjautuu sisään omalla tilillään."
Listalla on seuraavat sarakkeet:
| Column | Mitä se näyttää |
|---|---|
| Nimi | kohteen nimeä. Työkalun kohdalla rivi näyttää palvelun, johon se yhdistyy, sekä työkalun nimen. |
| Tyyppi | Olipa kyse sitten työkalusta, Flow’sta tai tekoälymallista. |
| Tila | Yhteytesi tila. Lue lisää kohdasta Ymmärrä yhteyden tila. |
| Toimet | Toiminto, jonka voit tehdä yhteyden suhteen. Etiketti riippuu tilasta. |
Yhdistääksesi kohteen:
Kohteen riviltä, Toiminnot-kohdasta valitse Yhdistä.
Luo tai valitse yhteyksiä -valintaikkunassa, jokaiselle palvelulle Nimi-alta, valitse olemassa oleva yhteys Yhteys-kohdasta tai luo uusi. Jos palvelu pyytää sinua kirjautumaan sisään, kirjaudu sisään tililläsi.
Valitse Lähetä. Et voi lähettää ennen kuin olet valinnut yhteyden jokaiselle palvelulle.
Kohteen tila muuttuu yhdistetyksi.
Jos haluat työskennellä useiden kohteiden parissa yhtä aikaa, valitse valintaruutu jokaiselle riville ja valitse sitten Hallinnoi tai Päivitä listan yläpuolelta.
Ymmärrä yhteyden tila
Jokainen sivun kohde näyttää yhden seuraavista tilaista. Linkki kohdan Toiminnot alla muuttuu vastaamaan tilaa.
| Tila | Mitä se tarkoittaa | Toiminto |
|---|---|---|
| Yhdistetty | Yhteytesi on muodostettu, ja agentti voi käyttää sitä. | Hallinnoi: Vaihda kohteen käyttämää yhteyttä. |
| Ei yhdistettynä | Et ole vielä määrittänyt yhteyttä tälle kohteelle. Agentti ei voi käyttää sitä puolestasi. | Yhdistä: Määritä yhteys. |
| Vanhentunut | Kirjautuminen yhteyteen vanheni tai se peruttiin. | Uudista: Kirjaudu uudelleen sisään. |
| Vanhentunut | Agentti vaihtui yhdistämisen jälkeen, joten yhteys täytyy tarkistaa. Kun avaat sivun, se yrittää kerran palauttaa yhteyden automaattisesti. | Tarkistus: Vahvista tai vaihda yhteys. |
Jos haluat näyttää vain tietyn tilan omaavat kohteet, valitse listan yläpuolelta oleva tilasuodatin ja valitse sitten tila. Valitse Kaikki näyttääksesi kaikki kohteet uudelleen.
Katkaise yhteytesi
Voit poistaa yhteyden agentilta, kun et enää halua agentin toimivan tililläsi.
Hallinnoi yhteyksiäsi -sivulla valitse valintaruutu jokaiselle kohteelle, jonka yhteyden haluat katkaista.
Listan yläpuolelta valitse Katkaise yhteys.
Katkaistaanko yhteydet? -valintaikkunassa valitse Katkaise.
Yhteydet poistetaan tältä agentilta siinä kanavassa, jossa sen kanssa keskustelet, kuten Microsoft Teams. Tätä toimintoa ei voi kumota. Seuraavan kerran, kun agentti tarvitsee tällaisia yhteyksiä, se pyytää sinua määrittämään ne uudelleen.
Note
Yhteydet tallennetaan jokaiselle agentille ja kanavalle. Jos juttelet saman agentin kanssa useammassa kuin yhdessä kanavassa, määritä yhteydet erikseen kussakin kanavassa.